Onze producten kunnen in huis gestraald of getrommeld worden afgeleverd.

Bovendien kunnen wij een naadloze integratie van uw projectfaciliteiten verzorgen door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van diverse machinefabrieken. Deze partners zijn perfect uitgerust om eventuele nabewerkingen van uw gietwerk op zich te nemen. Of het nu gaat om het nauwkeurig balanceren van componenten, het impregneren voor verbeterde duurzaamheid, of het onderwerpen van het gietstuk aan gloeibewerkingen voor specifieke eigenschappen, wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld door ervaren professionals.

Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij een allesomvattende service bieden die verder gaat dan het gietproces alleen. U kunt vertrouwen op de expertise van onze partners om hoogwaardige nabewerkingen te leveren die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Bij de Brabantse Non-Ferro Gieterij streven we ernaar om niet alleen kwalitatief hoogstaande gietstukken te produceren, maar ook om onze klanten via ons en ons netwerk een volledige oplossing te bieden voor hun projecten!

messing buis

Straalcabine

nabewerking: bewerkte Pomp voor Brandblusapparatuur

Bewerkte pomp voor brandblusapparatuur

Bewerkt Motorhuis

Bewerkt Motorhuis

Ingetapte Draad

Ingetapte Draad

Wilt u meer informatie? Bel (076-5012950) of mail ons (info@bnfgieterij.nl) vrijblijvend. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.